Осінні дива в школі..

Ось настала золота осінь. Сама красива і мальовнича пора року. Осінь любить жовті, червоні, оранжеві фарби, а як любить вона обсипати все золотом. Ось приходиш в березовий гай, і не можеш відвести очей, все в золоті. На берізках замість листочків висять золоті монетки, і, здається, що від одного подиху вітерця вони почнуть тут же дзвеніти.
Золотом обсипає осінь і парки, особливо липи. Ідеш і радієш такій красі. І починаєш розуміти, чому поети так любили оспівувати осінь. А іноді просто слів немає, ну неможливо описати всю ту красу, яка відкривається перед тобою. А скільки всього смачного і красивого дарує нам осінь в гостинці.

З 3 вересня по 7 вересня 2016 року в нас в школі проходила виставка-конкурс осінніх композицій, виробів з природного матеріалу «Осінній вернісаж».

Проведення конкурсу передбачало:

- оформлення виставки квітів,

- сюжетних композицій з природних матеріалів,

- малюнки, аплікації.

Умови конкурсу були наступні:

1. Естетичність оформлення.

2. Майстерність (вироби мають бути виконані власноруч).

3. Оригінальність представлення композиції.

4. Творчий задум.


Участь у конкурсі взяли учні 1-9 класів.


Гарбузові кораблі, зайчик з капусти, олені в осінньому лісі,  веселий міньйон, хатинка Баби Яги – все це зобразили учні у своїх роботах. Цікавими були вироби, зроблені з кабачків, моркви, кукурудзи, різних круп. Їхня уява сягає так далеко, що доводилося вдивлятися яким чином вдалося виготовити ту чи іншу композицію.





Учасники виставки були нагороджені пам'ятними призами. 
Переможцем конкурсу став учень 5-А класу Васильєв Дмитро, подарувавши можливість всім знову поринути у світ улюблених дитячих казок і пригадати казку "Попелюшка". 


Популярні дописи з цього блогу